schaftwagens in eigen beheer

12 juni, 2015

keetwagen1Vandaag hebben we 2 stuks eigen schaftwagens in eigen beheer. Omdat het om gebruikte wagens gaat moeten ze nog “opgefrist” worden. Medio juli 2015 zullen onze eigen schaftwagens in het vertrouwde Bliek groen op de locaties te vinden zijn.

 

 

 

Uitbreiding werkzaamheden

24 oktober, 2011

De toenemende vraag van onze klanten en onze nieuwsgierige honger naar nieuwe aanvullende diensten hebben er toe geleid dat wij een aantal technieken aan onze werkzaamheden hebben toegevoegd. Met name het onderhoud aan buitenkozijnen is behoorlijk aangevuld. Het herstellen van houtrot aan kozijnen is de laatste tijde een veel voorkomende wens. Om aan die wens te kunnen voldoen hebben wij diverse trainingen en workshops bezocht. Inmiddels hebben wij goede ervaring met het “Flexidur systeem ” van Sigma Coatings. Met deze reparatietechniek hebben wij reeds enkele werken onlangs uitgevoerd. Wij hebben sinds 15 jaar al ervaring met deze herstelwerkzaamheden (o.a. Window Care , Lamikon) echter is de vraag naar deze werkzaamheden behoorlijk toe genomen de laatste jaren. Opdrachtgevers, woning eigenaren willen hun vastgoed op een verantwoorde wijze onderhouden om de waarde van hun panden te behouden. Bliek Schilders en onze gewaardeerde levanciers kunnen hier een grote rol van betekenis voor zijn.

Behangen

Het is weer helemaal terug; behangen. Het zeer brede assortiment met de meest prachtige dessins heeft de klant behangwerk weer laten waarderen. Voor ons schilders natuurlijk weer een mooie kans dit mee te nemen in onze werkzaamheden van binnenschilderwerk. Ook hier hebben wij ons meer in verdiept. De huidige nieuwe soorten behang zoals o.a. vliesbehang met een breedte van 70 cm heeft ons besluiten hier wat “opfis” cursussen voor te volgen. We zijn blij dat het weer terug is en zijn er helemaal klaar voor!

 

 

grote klus bij Madurodam

12 oktober, 2008

Onlangs hebben wij een indrukwekkende klus uitgevoerd. Voor 1 van onze klanten van ons moesten wij, als laatste onderdeel van een totaal onderhouds progamma, een daklijst van slechts 12 meter lengte schilderen. Voor de bereikbaarheid moesten wij gebruik maken van een (de op 1 na hoogste die in omloop is) hoogwerker. Voor deze machine met hoogtebereik van 40 meter, zijwaarts bereik van 20 meter en een gewicht van 21.000 kilo moest er voor uitvoering de nodige voorzieningen worden getroffen. Zo moesten er 2 man beneden ter plaatse het verkeer begeleiden. Door het enorme gewicht en afmetingen van de hoogwerker moest de ruimte tussen trottoir en fietspad opgevuld worden met maar liefst 10 rijplaten. Onder toeziend oog van de verkeerspolitie Den Haag is het ons gelukt het werk, direct naast Madurodam gelegen, in 1 dag te realiseren.

 

brand op bedrijventerrein

11 augustus, 2008

Ook slecht nieuws is nieuws. Zaterdagochtend 9 augustus werden wij gealarmeerd dat het bedrijfspand van onze achterburen in brand stond. Al snel sloegen de vlammen richting onze werkplaats/kantoor met een enorme rook/waterschade als gevolg. Onze administratieve werkzaamheden zullen hierdoor enige vertraging oplopen, excuses hiervoor!

 

10 jarig bestaan “Bliek Schilders”!

19 mei, 2008

Afgelopen maand vierden wij ons eerste jubileum. Met gepaste trots keken we terug op het leveren van 10 jaar vakmanschap. Peter Neijts showt het speciale jubileumshirt dat wij dragen tijdens het voetbaltoernooi op 28 juni 2008, lokatie Brinkplein Hoek van Holland.

 

                                                

Jubileum Gerrit

16 december, 2007

Afgelopen week was het zover! Onze werknemer Gerrit van den Burg vierde zijn 25 jarig vakmanschap. Na een korte toespraak van Marco kreeg Gerrit de speciaal voor Bliek Schilders ontworpen gouden speld overhandigd